Με αυτούς τους ΗΓΕΤΕΣ δε φοβάται τίποτα και κανέναν!

Με αυτούς τους ΗΓΕΤΕΣ δε φοβάται τίποτα και κανέναν!

Κώστας Σλούκας και Κέντρικ Ναν «οδηγούν» τον Παναθηναϊκό AKTOR στην κορυφή, με τους δύο παίκτες όταν η μπάλα… καίει να την κάνουν ότι θέλουν!

Ρεάλ Μαδρίτης, Παναθηναϊκός AKTOR, Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακός αποτελούν τη… μαγική τετράδα του φετινού Final-4.

Τα χθεσινά αποτελέσματα των προημιτελικών σειρών θα μείνουν στην ιστορία, αφού έπειτα από 19 Game 5 όπου κέρδιζε αποκλειστικά και μόνο ο γηπεδούχους, αρχικά η Φενέρμπαχτσε «έσπασε» την παράδοση στο Μόντε Κάρλο και σχεδόν δύο ώρες αργότερα το ίδιο έκανε και ο Ολυμπιακός μέσα στη Βαρκελώνη.

Πλέον η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ έχει ξεκινήσει και άπαντες είναι σε αναμμένα κάρβουνα.

Θεωρητικά κάθε μία ομάδα έχει από 25% πιθανότητες για να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής αλλά η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή η Ρεάλ -που θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της- ξεχωρίζει, ο Ολυμπιακός έπειτα από δύο συνεχόμενες αποτυχημένες παρουσίες θέλει να κάνει το παραπάνω βήμα και η Φενέρμπαχτσε μοιάζει να βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική της κατάσταση.  

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, όμως, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Και πως να φοβηθεί όταν ο Εργκίν Αταμάν έχει στη διάθεσή του, ίσως, το καλύτερο περιφερειακό δίδυμο της Ευρώπης. Δύο ηγέτες με όλη τη σημασία της λέξεως που τη στιγμή που η μπάλα «καίει» είναι εκεί για να την πάρουν στα χέρια τους.

Κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα στην προημιτελική σειρά με την Μακάμπι.

Κώστας Σλούκας και Κέντρικ Ναν ήταν οι κορυφαίοι, ήταν οι πολυτιμότεροι του Παναθηναϊκού και κατάφεραν να «οδηγήσουν» με ασφάλεια την ομάδα τους στον μεγάλο της στόχο. Κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από τα νούμερά τους.

Οι δύο παίκτες που «κουβάλησαν» τον Παναθηναϊκό καθ’ όλη τη διάρκεια της regular season είναι και οι παίκτες που την κρίσιμη ώρα βγήκαν μπροστά, έκαναν το step up και έκριναν την τελική έκβαση της σειράς αλλά και το που κατέληξε το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια του Final-4.

O, προσφάτως βραβευμένος με τον τίτλο του MVP για τα Game 5 των playoffs, Κέντρικ Ναν στα πέντε παιχνίδια που αγωνίστηκε κόντρα στη Μακάμπι πάτησε παρκέ για 29:59 λεπτά μέσο όρο έχοντας τα παρακάτω απίστευτα στατιστικά: Ο Αμερικανός είχε 19.2 πόντους με 48,6% στα δίποντα, 51,6% στα τρίποντα, 85.7% στις βολές και παράλληλα είχε 3.4 ριμπάουντ αλλά και 2,8 ασίστ.

Από τη δική του πλευρά ο Κώστας Σλούκας είχε 27:07 λεπτά συμμετοχής και «μέτρησε» 15,2 πόντους με 73.1% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα, 93.3% στις βολ’ές αλλά και 4.6 ριμπάουντ και 5.6 ασίστ.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει βρει τον τρόπο να «δέσουν» υποδειγματικά αυτοί οι δύο παίκτες, η χημεία μεταξύ τους είναι εξαιρετική και είναι κοινώς αποδεκτό πως αποτελούν τους πιο cluch δίδυμο του Final-4.



ΠΑΟΚ: Συγκλονιστικός ο Μιχαηλίδης - «Είναι τα 40 του πατέρα μου, το αφιερώνω σε εκείνον» (video)
ΠΑΟΚ: Συγκλονιστικός ο Μιχαηλίδης - «Είναι τα 40 του πατέρα μου, το αφιερώνω σε εκείνον» (video)
Λίβερπουλ: Δεν επιστρέφει άμεσα στην προπονητική ο Κλοπ
Λίβερπουλ: Δεν επιστρέφει άμεσα στην προπονητική ο Κλοπ
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/05) - Πού θα δείτε το Άρης - Προμηθέας
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/05) - Πού θα δείτε το Άρης - Προμηθέας
Τένις: Άνοδος στο Νο 7 για τη Σάκκαρη
Τένις: Άνοδος στο Νο 7 για τη Σάκκαρη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved